DOBRO DOŠLI

Restoran G.imi se nalazi u Novom Sadu, u Dunavskoj ulici broj 19. Svoja vrata prvi put je otvorio 2018. godine i već na samom startu, obećavao je jednu potpuno novu avanturu hedonizma. Isprva je bio usmeren ka rusko – gruzijskoj kuhinji, a nakon turbulentnog perioda koji nas je sve zadesio tokom 2020. godine, G.IMI započinje novu etapu u poslovanju. Novi koncept odnosi se na podizanje nivoa usluge i kreiranje novih receptura, prilagođenih plodonosnom lokalnom području, a opet pripremljenih po svetskim standardima.

Šef kuhinje G.IMI restorana, Nebojša Topalović inspirisan je lokalnim, sezonskim i pre svega autohtonim namirnicama, a njih kombinuje sa modernim načinom pripreme hrane, koristeći najpoznatije francuske tehnike i upravo na to smo posebno ponosni. Pored posebnog akcenta na lokalne namirnice, G.IMI je oformio i deo jelovnika baziranog na internacionalnim jelima.

Za potpuni užitak svih čula naših gostiju za koji je zadužen važan deo našeg tima, je i glavni somelijer, ujedno i direktor, Darko Kalaba. Darko je pažljivo birao vina u skladu sa berbama i regionima Srbije, kao i u odnosu na G.IMI ponudu jela.

Hrana je ono zbog čega ćete dolaziti, a potpuni ugođaj za sva čula je ono što ćete pamtiti i ono što će vas vraćati u naš restoran.

Dobrodošli u G.IMI svet, svet gastronomske igre čula mirisa i ukusa.

G.IMI

MENI

Jedinstveni ukusi koje samo naša kuhinja servira.

sr_RS