KO SMO MI I ŠTA JE NAŠA MISIJA?

Restoran G.IMI je zamišljen kao savremeni ugostiteljski objekat koji teži da pruži više od uobičajenog gastronomskog doživljaja.
Kapacitet našeg restorana je oko 210 mesta od toga 150 mesta (bašta) i oko 60 mesta u unutrašnjem delu restorana.

Naša misija je da budemo najbolji restoran u Novom Sadu koji će se razlikovati od ostalih po kvaltetu usluge, originalnosti ponude, prezentaciji hrane i drugim sadržajima koji se nude gostima kao različit vid animacije. Da bi to ostvarili potrebni ste nam Vi da zajedno brinemo o svim detaljima i uvažimo sve zahteve i želje naših gostiju.

Restoran G.IMI teži da bude mesto gde se svako oseća dobro i prijatno, mesto za susret sa prijateljima, poslovnim saradnicima i porodicom. Načinom rada moramo pokazati koliko su nam naši gosti važni, da ih cenimo i razumemo i da nam je stalo do njih.

G.IMI teži da bude restoran koji gostima nudi iskustvo i stvara osećaj pripadnosti. Mi želimo goste sa kojima delimo isti ukus, koji se identifikuju sa našim odabirom, goste koji su jednostavno deo naše priče.

Odabrali smo koncept otvorene kuhinje kako bi pružili gostima animaciju, pokazali im da su naše sanitarne mere na visokom nivou, da smo uigrani tim koji zna šta radi i da koristimo isključivo najkvalitetnije sveže namirnice u pripremi jela iz ponude.

Uz svako jelo nudimo i dobar izbor vina, posebno odabrana kako bi spoj ukusa stvorio potpun gastro doživljaj. U vinskoj karti nudimo preko 150 vina iz poznatih svetskih regija. Želimo da unapredimo vinsku kulturu u sredini u kojoj poslujemo tako što ćemo edukacijom zaposlenih edukovati goste, a lojalnim ljubiteljima vrhunskih vina organizovati vinske ture po najcenjenijim regijama sveta.

0

Godine iskustva

0

Specijalinh jela

0

Vina

sr_RS